FacebookTwitter

Shërbimet tona

Web Design & Web programming
Dizenjim/ndërtim (programim) i webfaqeve apo aplikimeve te web-it.

Social Media Marketing
Reklamim në rrjetet sociale (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+); manaxhim & dizenjim i personalizuar i faqeve tuaja në rrjetet sociale.

Search Engine Marketing 
Sic njihet ndryshe Search Engine Advertising (SEM/SEA). Do të thotë reklamim në motorët e kërkimit, dhe në faqet të cilat janë pjesë e rrjetit të reklamimit të tyre; rrjetin më të madh të reklamimit në botë.

Search Engine Optimization
Optimizim në motorrët e kërkimit (SEO), do të thotë të renditeni të parët në kërkimet për terma të ndryshme. Renditja në fillim është avantazhi juaj ndaj konkurrencës. Ju siguron shikueshmëri ta lartë të faqes/produktit tuaj dhe rezultati janë klientët e rinj.

SMS Marketing
Komunikoni me klientët tuaj në mënyrë të shpejtë dhe të personalizuar.
Biznes i vogël/i madh, është koha të komunikoni me klientët tuaj në menyrë profesionale!