FacebookTwitter

Kush jemi ne?

Ne jemi klientët tuaj. Ne jemi ata që vizitojmë restorantin tuaj, kemi nevojë për shërbimet tuaja, ose na nevojiten  produktet tuaja. Shpesh na ndodh që të mos dimë se ku t’ju gjemë, e ashtu si ne ka shumë të tjerë.
Ne e dimë që marketingu në tv, radio është i kushtueshëm, por dimë edhe se impakti i tyre ka rënë ndjeshëm. ADV ju sjell alternativën e marketingut shumë-drejtimsh. Duke filluar nga rrjetet sociale e deri tek faqet që ju vizitoni cdo ditë për t’u informuar apo argetuar. Nga motorrët e kërkimit (Google, Yahoo, Bing etj.), deri në celularin tuaj.

{…Fokusimi tek idetë …}

Idetë tuaja janë shumë të rëndësishme për ne, misioni ynë është t’i japim formë dhe madhështi idesë suaj.{…Fokusimi tek vlerat…}
Tek ADV objektivi kryesor është shtimi i vlerave, bazuar në etikë dhe integritet.

{…Fokusimi tek besimi…}

Besoni tek ne nëpërmjet punës sonë.