FacebookTwitter

Pse ADV?

Shpenzimet tuaja po rriten cdo ditë? Klientët janë të njëjtët?…

STOP!!!!!!

-> Komunikoni direkt me 1.5 milion shqiptarë.
-> Rendituni të parët në motorrët e kërkimit, dominoni mbi konkurrencën.
-> Tarifat me të ulta për klikim/shfaqje të reklamës suaj.
-> Do të gjendeni në faqet më prestigjoze të Web-it.
-> Reklamim në motorrët e kërkimit dhe në gjithë rrjetin e tyre.
-> Merrni raporte dhe statistika të akredituara (IAB) për çdo fushatë,
-> Platformë ndërkombëtare (Google Doubleclick) për shpërndarjen e reklamave në faqet shqiptare.